Monumentale panden

Monumentale panden beschermen tegen houtaantasters

Monumentale panden vormen een kostbaar en cultureel erfgoed dat onze geschiedenis en identiteit weerspiegelt. Het behoud van deze architectonische schatten is van het grootste belang. Daarom is de Hoekstra Injectie de ideale oplossing voor effectieve bescherming van houtaantasters in monumentale gebouwen. Onze eigen gepatenteerde bestrijdingsmethode is niet alleen effectief, maar is ook goedgekeurd door de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Dat biedt de garantie dat uw monumentale pand in goede handen is.

De Hoekstra Injectie is een geavanceerde bestrijdingsmethode die speciaal is ontwikkeld voor monumentale gebouwen. Eerdere en traditionele bestrijdingsmethoden zorgden voor een te grote inbreuk op de bestaande structuur van deze gebouwen en het milieu. Met behulp van de Hoekstra Injectie wordt het houtwerk onder lage druk geïnjecteerd met het bestrijdingsmiddel. Hierbij wordt aanzienlijk meer bestrijdingsmiddel geabsorbeerd door het hout in vergelijking met andere methoden. Hierdoor is het mogelijk om een grotere hoeveelheid bestrijdingsmiddel te injecteren zonder dat er injectoren nodig zijn. Het gevolg hiervan is dat er minder en kleinere injectiegaten gemaakt hoeven te worden. Deze verminderde omvang van de gaten heeft als bijkomend voordeel dat ze geen zichtbare sporen achterlaten in het houtwerk.

Goedgekeurd door de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed

Een van de grootste troeven van de Hoekstra Injectie is dat het is goedgekeurd door de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Dit betekent dat onze methode voldoet aan de strenge eisen en normen die worden gesteld aan het behoud van monumenten en historische gebouwen. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de Hoekstra Injectie om uw monumentale panden te beschermen zonder afbreuk te doen aan hun unieke karakter.

Koester uw monumentaal pand

Bescherm en behoud uw monumentale panden met de Hoekstra Injectie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de Hoekstra Injectie uw monumentale panden kan beschermen tegen houtaantastende insecten, zoals boktor en houtworm.

Kunnen wij u helpen?

Of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Bel ons Neem contact op