Over ons

Hoekstra Injectie: revolutionaire houtbescherming

Bij Hoekstra zijn we al meer dan 35 jaar actief om Neerlands nationale erfgoed tegen alle ongewenste veelvraten, zoals de bonte knaagkever, de boktor, zwammen en houtwormen te beschermen. Dat doen we op een slagvaardige wijze waarbij alleen het ongedierte ter plekke het loodje legt, maar het monument (en de omgeving) voor de toekomst blijft behouden.

Bij Hoekstra maken we geen gebruik van het spreekwoordelijke ‘kanon om een mug uit de lucht te schieten’. Wij passen onze bestrijdingsmethoden subtiel toe en gebruiken milieuvriendelijke manieren om het kwaad te elimineren.

Erkend door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Erkend door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Bij Hoekstra hanteren we daarnaast een gepatenteerde injectiemethode om alle ongedierte in hout te bestrijden. Dat doen we uiterst zorgvuldig waardoor ongewenste sporen van de ingreep tot het verleden behoren. Reden voor de REC* om deze methode tot de standaard te bestempelen. Tot slot kunnen we vergassen. Maar dat alleen in het uiterste geval.

Onze verantwoordelijke aanpak

Bij Hoekstra weten hoe we hoe met een minimale inzet van tijd, geld en bestrijdingsmiddelen een maximaal effect kunnen genereren. Honderden scholen, boerderijen, kerken en woonhuizen hebben wij van schadelijk ongedierte verlost en evenveel gebouwen voor de toekomst beschermd.

Ons team bestaat uit ervaren ongediertebestrijders. We begrijpen dat elk project uniek is en vereist een persoonlijke aanpak. Daarom bieden we uitgebreid advies en maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze particuliere en zakelijke klanten.

Kunnen wij u helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hoekstra Injectie uw waardevolle houtwerk kan beschermen en behouden tegen vervelende houtaantasters.

Bel ons Neem contact op