Voor wie

Speciaal ontwikkeld voor

Monumentale panden, molens, boerderijen en kerken

Bij Hoekstra Injectie begrijpen we dat effectieve houtbescherming essentieel is voor diverse gebouwen. Onze revolutionaire injectiemethode is speciaal ontworpen om aan de behoeften van restauratieaannemers, aannemers, kerkbesturen, eigenaren van monumenten, molens, woningbouwcorporaties en particulieren te voldoen. Of u nu verantwoordelijk bent voor het behoud van historisch erfgoed, het renoveren van een oud pand of het beschermen van uw eigen woning, Hoekstra Injectie biedt de ideale oplossing.

Voor restauratieaannemers is Hoekstra Injectie een onmisbaar hulpmiddel bij het herstellen en beschermen van historische gebouwen. We begrijpen dat het behoud van de authentieke kenmerken van een gebouw van groot belang is. Onze injectiemethode laat geen zichtbare sporen achter, waardoor de esthetische waarde van het houtwerk behouden blijft. Bovendien zorgt de diepgaande behandeling ervoor dat het hout grondig verzadigd wordt met het bestrijdingsmiddel, waardoor het beschermd is tegen houtworm, schimmel en verrotting.

Monumentale panden

Woningbouwcorporaties en particulieren kunnen ook profiteren van de voordelen van Hoekstra Injectie. Of het nu gaat om het beschermen van historische panden, het renoveren van een oud huis of het onderhouden van waardevol houtwerk, onze eigen ontwikkelde en gepatenteerde injectiemethode biedt een duurzame oplossing. Het minimaliseert schade door houtaantasters en verlengt de levensduur van het houtwerk, waardoor u kunt genieten van een goed onderhouden en waardevol bezit.

Molens

Molens, met hun unieke houten constructies, vormen een uitdaging op het gebied van houtbescherming. Hoekstra Injectie biedt de oplossing. Onze injectiemethode zorgt voor een grondige bescherming van de houten onderdelen van de molen, waardoor ze beschermd zijn tegen houtaantasters en weersinvloeden. Hierdoor blijft de molen in optimale staat en kan deze blijven draaien en zijn historische waarde behouden.

Boerderijen

Hoekstra Injectie is een veelzijdige oplossing die niet alleen geschikt is voor traditionele bouwconstructies, maar ook geschikt is voor boerderijen met houten structuren. Onze innovatieve injectiemethode dringt diep door in de houten vezels, waarbij het hout wordt versterkt en beschermd tegen houtaantasters. Dit verlengt de levensduur van houten boerderijgebouwen aanzienlijk en verbetert hun structurele integriteit.

Kerken

Voor kerkbesturen en eigenaren van monumenten is het behoud van historisch erfgoed een prioriteit. Hoekstra Injectie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strikte eisen en normen die gelden voor deze bijzondere gebouwen. Onze erkende methode wordt aanbevolen door instanties zoals de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met Hoekstra Injectie kunnen kerkbesturen en eigenaren van monumenten de waardevolle houten elementen van hun gebouwen beschermen en behouden, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke architectuur.

Efficiënte houtbescherming

Onze eigen gepatenteerde injectiemethode biedt een effectieve en betrouwbare oplossing voor houtbescherming en het bestrijden van houtaantastende insecten (houtworm, bonte knaagkever, boktor en zwammen).

Kunnen wij u helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hoekstra Injectie uw waardevolle houtwerk kan beschermen en behouden tegen vervelende houtaantasters.

Bel ons Neem contact op