Boerderijen

Innovatieve bestrijdingsmethode voor houten boerderijen

Oude boerderijen zijn vaak pareltjes van historisch erfgoed en staan bekend om hun karakteristieke houten constructies. Deze houten elementen dragen bij aan de unieke charme en authenticiteit van deze boerderijen. Het behoud van deze constructies is van essentieel belang om het karakter van deze boerderijen te bewaren voor toekomstige generaties. Hoekstra Injectie biedt een effectieve manier om deze kostbare houten structuren te beschermen tegen de bedreiging van houtaantasters.

Hoekstra Injectie is uitgegroeid tot de nieuwe standaard voor het effectief bestrijden van houtaantasters. Deze innovatieve methode maakt gebruik van lage druk om het bestrijdingsmiddel diep in het houtwerk te injecteren. Wat Hoekstra Injectie onderscheidt van traditionele technieken, is de aanzienlijk grotere hoeveelheid bestrijdingsmiddel die door het hout wordt opgenomen. Hierdoor kan er meer bestrijdingsmiddel worden geïnjecteerd zonder de noodzaak van talloze injectoren.

Minder en kleinere gaten in het houtwerk

Een van de meest opmerkelijke voordelen van Hoekstra Injectie is de aanzienlijke vermindering van het aantal en de grootte van injectiegaten. Minder en kleinere gaten betekenen dat er minder zichtbare sporen achterblijven in het kostbare houtwerk van historische boerderijen. Deze zorgvuldige benadering zorgt ervoor dat de authentieke uitstraling van de gebouwen behouden blijft, terwijl het tegelijkertijd doeltreffend bescherming biedt tegen houtaantasters.

Erkenning van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Hoekstra Injectie is niet alleen effectief en esthetisch verantwoord, maar het heeft ook de erkenning van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed ontvangen. Deze overheidsinstantie heeft Hoekstra Injectie officieel aangemerkt als de standaard bestrijdingsmethode voor houten boerderijen en andere historische gebouwen.

Boerderijen vatbaar voor houtaantastende insecten

Hoekstra Injectie heeft zich bewezen als een revolutionaire oplossing voor het beschermen van houten boerderijen en andere historische gebouwen tegen houtaantasters. Met haar vermogen om diepgaand te beschermen zonder de houten draagconstructies in de boerderijen in gevaar te brengen, is Hoekstra Injectie terecht de nieuwe standaard geworden. Ondersteund door de hoogste autoriteiten op het gebied van cultureel erfgoed. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze bestrijdingsmethode.

Kunnen wij u helpen?

Of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Bel ons Neem contact op