Geschikt voor hout

Hoekstra Injectie: effectieve houtbescherming

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame bestrijdingsmethode om houten constructies te beschermen tegen schimmels, insecten en andere bedreigingen? Ontdek dan de Hoekstra Injectie, dé oplossing voor langdurige houtbescherming. Deze geavanceerde bestrijdingsmethode biedt een effectieve en milieuvriendelijke manier om houten structuren en constructies te behoeden voor verval, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

De Hoekstra Injectie is gebaseerd op een innovatieve technologie die diep doordringt in het hout. Het hout wordt geïmpregneerd met toxische vloeistoffen zonder druk dat schimmels, insecten en rot tegengaat. Door gebruik te maken van een speciale formule die houtverduurzaming en bescherming combineert. Hierdoor kan er meer bestrijdingsmiddel worden geïnjecteerd zonder injectoren. Doordat er geen injectoren nodig zijn, worden er minder en kleinere injectiegaten gemaakt.

Voordelen van de Hoekstra Injectie

  • Veel minder injectie-gaten
  • Kleinere injectie-gaten (3 tot 6 mm.)
  • Nagenoeg geen zichtbaar aantasting van het materiaal
  • Bestempeld door RCE
  • Opgenomen URL5001

Bescherm uw constructies met Hoekstra Injectie

Bescherm uw houten constructies en zorg voor een langdurige levensduur met de Hoekstra Injectie. Onze methode is bewezen effectief en wordt al jaren met succes toegepast in diverse projecten, waaronder monumentale panden en boerderijen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe de Hoekstra Injectie uw houten constructies kan beschermen en versterken.

Kunnen wij u helpen?

Of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Bel ons Neem contact op